Kredittkort på friluftsferien

by:
Tags :
Category :Uncategorized

Skal du reise på ferie, er det alltid lurt å ha med kredittkort. Dette gjelder ikke minst dersom ferien går til utlandet. Bestiller du fly, hotell og leiebil med kredittkort, har du flere rettigheter dersom det oppstår uventende problemer. En annen fordel er at kredittkortet ikke er koblet til bankkontoen din. Skulle det dukke opp ukjente utgifter på regningen din, kan du dermed klage før du betaler.

Penger trengs alltid

Selv om du planlegger å telte langt utenfor allfarvei, trenger du penger på lur. Plutselig kan du oppdage at du mangler noe, og det kan også hende at været slår seg skikkelig vrangt, slik at du rett og slett må ta inn på et hotell. Dette er kanskje spesielt aktuelt for barnefamilier, for det er ikke morsomt for barna å sitte i et regnvått telt i dagevis. Sammenlign gode kredittkort og finn et kort som passer til deg og dine behov. Noen av kortene har innebygde fordeler som forsikringer eller gode bonusordninger.

Ikke bare i utlandet

Kredittkort gjør det tryggere å bruke penger i utlandet, men det kan også hende du trenger kortet hjemme i Norge. Kanskje du vil prøve en ny og spennende attraksjon eller begivenhet, eller kanskje ferien ender opp med å koste litt mer enn dere hadde planlagt. Da er det lurt å ha et kort i lomma som kan redde både dagen og humøret.