Perfekt opptrening etter operasjon

by:
Tags :
Category :Uncategorized

Friluftsliv og fotturer i nærområdet er den perfekte opptreningen både etter sykdom og kosmetiske operasjoner som brystkorrigering. Når du gjør inngrepet gjennom motiva norge vil du få tips og råd om trening etter brystoperasjonen, og noe av det første du kan begynne med etter operasjonen er nettopp å gå turer.

Du trenger ikke å gå langt

De fleste i Norge har natur i nærheten av hjemstedet, enten i form av en bymark eller en park. For du trenger ikke å dra milevis til fjells for å få god effekt av natur. Naturen virker inn både på den fysiske og den mentale helsen vår, og du trenger ikke engang å trene for å oppnå denne effekten av naturen.

Fokuser på kroppens behov

Etter en brystoperasjon med motiva norge, er det alltid viktig å lytte til kroppen. Det finnes ingen fasit på hvor lenge du bør hvile eller når du kan begynne å trene igjen. De første dagene bør du rett og slett bare fokusere på kroppens behov. Brystoperasjoner er ikke farlige, men du kan oppleve litt smerter og ubehag etterpå, og det er helt normalt. Hvis du anstrenger deg for mye for fort, kan det bli verre, så ta deg god tid til å komme deg skikkelig før du trener hardt. Ettersom du heller ikke kan løfte tunge ting i starten, er nettopp fotturer en fin opptrening.

Bruk hage eller balkong

De første dagene kan du også hvile ut i hagen eller på balkongen. Hvis du har grønne planter rundt deg, får du en liten dose natur hjemme. Les en god bok og drikk litt te eller kaffe, og bare slapp av. Bare det å stresse ned gjør godt for kroppen, og planter og natur gjør det lettere å roe ned både kropp og tanker. Ta deg pauser underveis også etter at du har begynt å turer, og opplev naturen med alle sanser.

Uncategorized