Får 50% mer fra spillmiddelpotten!

by:
Tags :
Category :Uncategorized

Spillmiddelpotten er fondet til Norsk Tipping, som bruker deres overskudd til forskjellige positive tiltak i Norge, som fritidsklubber, sportsorganisasjoner og kulturforeninger. Kulturminister Trine Skei Grande er imponert over den økte interessen for friluftsliv i Norge, spesielt blant barn og unge som det er lett å tro at lar seg distrahere av mobiltelefon og sosiale medier. Hun ønsker å stimulere denne veksten videre, og har derfor økt tilskuddet til friluftstiltak. Det betyr 36 millioner ekstra til friluftstiltak for barn og ungdom, og i tillegg 27 millioner ekstra til merking av løyper og overnattingshytter i norske fjell. Det er goder vi alle kan nyte!

Friluftsliv godt for helsa

Syklist ute i naturen

Det er veldokumentert at frilusftsliv har en svært positiv effekt på helsa. Faktisk viser forskning ikke bare at både fysisk og psykisk helse har godt av at man oppholder seg i naturen, men også at vi er genetisk disponert til å nyte vakre landskap. Som rase foretrekker vi mennesker rett og slett fin natur fremfor asfalt og høybygg! helbred Utslett med frisk luft, sunne mengder sol og masse kondisjonstrening i kupert terreng. Du kommer faktisk til å se forskjell på hele kroppen når du skjemmer den bort med livgivende aktiviteter. Det fortjener den!

Hold det variert

Det finnes naturligvis forskjellige former for trening. Et treningssenter gjør det lettere å fokusere på bestemte deler av kroppen man ønsker å styrke, og det er kanskje lettere å få det til å passe inn i de daglige rutinene. Men ikke alle passer inn på et treningsrom, og da er vi utrolig heldige i Norge som både har en fantastisk natur nære uansett hvor du bor, og et samfunn som vet å ta vare på og dele naturgledene!